Front-end ontwikkeling voor Ondernemersplein.nl

Van wetgeving tot belastingregels en van subsidies tot branche-informatie. Op Ondernemersplein.nl staat alle informatie van de (semi-)overheid die u nodig heeft om te ondernemen. Dat voorkomt dat u steeds weer moet zoeken naar informatie. Het levert u dus meer tijd op om te ondernemen. En dat is wat veel ondernemers willen!

En dat is ook wat het Ministerie van Economische Zaken samen met de Kamer van Koophandel, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Belastingdienst mogelijk wil maken met Ondernemersplein.nl.

Vanaf januari 2013 werk ik als front-end ontwikkelaar aan de (door-)ontwikkeling van de website Ondernemersplein.nl.

Binnen het Scrumteam ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor het maken van HTML en CSS en testen van de front-end stories.

Wat biedt Ondernemersplein.nl?

  • Informatie over ondernemen, zoals Bedrijf starten, Geldzaken, Internationaal ondernemen en Innoveren
  • Brancheinformatie, zoals nieuws, wetten en regels, cijfers en branche organisaties
  • Regioinformatie, zowel Landen als Gemeenten

Officiƫel live sinds 20 januari 2014

Op maandag 20 januari 2014 werd Ondernemersplein tijdens een feestelijke bijeenkomst officieel geopend door minister Kamp van Economische Zaken. De bijeenkomst vond plaats bij Robin Radar Systems in Den Haag en werd bijgewoond door de partners van Ondernemersplein, waaronder de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel.