Beheer en promotie van Tifo Dordrecht website

Blijf op de hoogte van FC Dordrecht Nieuws en bekijk foto’s en video’s van Tifo Acties tijdens (thuis-)wedstrijden van FC Dordrecht op www.tifo-dordrecht.nl!

In het seizoen 2006/2007 heeft een groep FC Dordrecht supporters van de Noord & West tribune een Tifo Team opgericht. Via sponsors krijgen zij geld binnen wat ze gebruiken om de sfeer tijdens de thuiswedstrijden zo veel mogelijk te verhogen. Denk hierbij aan acties met vlaggen, banners, doeken, wc papier en zelfs een confettikanon!

Over de website ‘Tifo Dordrecht’

De website biedt een overzicht van foto’s en video’s van tifo acties en andere sfeer impressies. De Foto Gallery is ingedeeld in 3 categorieen (Tifo acties, Wedstrijden en Overige). De Video Gallery bevat een overzicht van video’s die geplaatst zijn op YouTube. Je kan alle video’s direct bekijken.

De website is gemaakt met het open source content management systeem ‘CMS Made Simple’. De huidige template is in 2013 door KSW Webdiensten ontworpen en geimplementeerd. De template is gebaseerd op het Foundation framework en maakt gebruik van o.a. de Orbit Slider en de Clearing Lightbox functionaliteit.

Lees het nieuwsbericht “Tifo Dordrecht in een nieuw jasje” op de website van Tifo Dordrecht

Tifo Dordrecht & Social Media

Tifo Dordrecht zet zich in voor de promotie van FC Dordrecht op het internet en is ook zeer actief op Sociale media. Via Twitter houdt Tifo Dordrecht je op de hoogte van nieuwe foto albums op deze website en ander FC Dordrecht gerelateerd nieuws. Daarnaast is Karin Weidema (namens Tifo Dordrecht) mede-beheerder van de FC Dordrecht Fanpage op Facebook.